Tree service

  Tree Service

  Een onderdeel van onze dienstverlening is het aanbieden van tree service. Onze vakmannen kunnen u helpen met het rooien van bomen, bomen aanplanten of snoeien en het frezen van stobben. Wij werken op professionele en veilige wijze met uitsluitend topkwaliteit apparatuur van Stihl en Husqvarna in combinatie met vele trainingsuren.

  Bomen rooien

  Ziet u door de bomen het bos niet meer? Sommige bomen zijn in de loop der tijd zo groot geworden dat ze overlast en schade aanbrengen. Dan kan ervoor worden gekozen om deze om te zagen. Daar kunnen wij u in ondersteunen!

  Mocht de boom zelfs zo groot zijn geworden dat deze niet in één keer om te zagen is, kunnen wij de boom ook rooien. Met gebruik van diverse klimtechnieken of een hoogwerker zagen wij dan de boom stukje voor stukje kleiner. Met vele trainingen en de juiste kwalificatie op zak is geen boom voor ons te groot.

         

  Bomen aanplanten

  Tevens voor het aanplanten van nieuwe bomen bent u bij ons aan het juiste adres. Door professionele apparatuur te combineren de kennis en inzichten die wij hebben opgedaan in vele jaren ervaring kunnen wij deze taak voor u uitvoeren en kwaliteit garanderen.

  Het bedenken en ontwerpen van een juiste indeling en boomsoort voor uw specifieke situatie kan soms best een uitdaging zijn. Om die reden helpen wij u hier graag mee door te adviseren over de mogelijkheden en een aanbeveling te doen.

  Stobben frezen

  Boomstobben kunnen soms vervelend in de weg staan! Dat levert irritatie op en belemmert u in uw werkzaamheden. Het verwijderen, ook wel frezen genoemd, van deze stobben op professionele wijze nemen wij graag van u over.

  Haardhout verkoop

  Nu het aanbod van gas steeds schaarser wordt, zijn we meer aangewezen op het stoken op haardhout. Daarvoor kunt u ook bij ons terecht! Neem contact op voor de mogelijkheden.