Hoveniersbedrijf

  Hovenierswerkzaamheden


  Tuinontwerp

  U bent toe aan een nieuwe tuin? Daar komt veel bij kijken. Het begint bij het brainstormen, daarna plannen maken het natuurlijk de uitwerking. Hier zijn wij als hoveniersbedrijf natuurlijk dagelijks mee bezig. Wij adviseren en ontzorgen u graag! Dit doen we door het maken van tuinontwerpen, beplantings- en verlichtingsplannen.

  Tuinaanleg

  Na het ontwerpen is natuurlijk het échte werk aan de beurt. Om u zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen en de kosten zo laag mogelijk te houden, bieden wij een totaalpakket aan naar uw behoefte. Wij helpen u graag met kraanwerk en grondverzet, drainage aanleggen, bestrating, het bouwen van overkappingen en hokjes, tuinverlichting, beplantingen, vlonders en gazons.

  Tuinonderhoud

  Uw nieuwe tuin is klaar en u bent helemaal tevreden met het eindresultaat. Om uw tuin netjes en gezond te houden is het juiste onderhoud noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken, bieden wij professioneel onderhoud aan. Aangepast op uw specifieke situatie kunnen wij het onderhouden van de border en gazon en het bemesten, snoeien en knippen van hagen van u overnemen.

  Er is ontzettend veel mogelijk!

  Contactgegevens

  Erik: “De koffie staat altijd klaar! Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Een open, transparante en uiteraard gezellige samenwerking is voor mij ontzettend belangrijk.” Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hoveniersbedrijf E. van der Veen
  Lange Singel 17, 9243 KJ Bakkeveen
  hoveniersbedrijfe.vanderveen@gmail.com
  06 12 08 64 36